Kunstterapi / Kundeudtalelser

Kundeudtalelser

Vi har brugt Nina til at tale med vores datter på 10 år, som har lidt meget af ondt i maven, når ting har været svære eller nye. De har talt om tingene samtidig med, at de har været kreative, så fokus har været på en kreativ aktivitet, imens de har talt om de ting, der fyldte i hovedet og dermed også i maven – og nogle gange blev tingene fortalt via det, der blev tegnet eller malet. Det har været en god måde at takle det på, da vores datter også er meget kreativ.
Ud over at få vendt tingene med en anden voksen end os, har Nina også været god til at forberede vores datter på de situationer, som vi efterhånden ved giver ondt i maven.
Vores datter fik lynhurtigt tillid til Nina, der med sit smilende og rolige væsen hurtigt vandt hendes fortrolighed, og hvor hun hver gang glæder sig til at skulle ud til hendes ”voksenven” og snakke.
Vi kan kun give Nina vores varmeste anbefalinger.

Hvis du har ondt i maven/har brug for at tale med nogen eller er nervøs overfor noget, så er Nina den rette at tale med.
Ude ved Nina er vi meget kreative – tegner, maler, laver ler – og man hygger sig, mens man snakker.
Efter jeg har gået ude ved Nina, så er jeg blevet mere rolig/tager tingene lidt mere afslappet.
Man har det sjovt ude ved Nina, og hun er rigtig sød.

                                  Xx, 10 år.


 
Efter at have deltaget på et af Nina Barretts hold
»Kunst, kreativitet og personlig udvikling« på FOF har jeg kun fået lyst til mere leg med farver, former, sprog og udtryk. Nina havde planlagt kursusdagen - og gjorde med sin kunstterapeutiske faglighed og rolige facon øvelserne, ja hele kursusdagen, lettere at gå til. Dagen fløj afsted. Takket være Ninas store engagement og åbne, livsglade personlighed blev jeg den dag inspireret til at lege med og undersøge kreativitetens guldkorn og »sandheder« sammen med gruppen. Og i lang tid efter har jeg levet højt på den inspiration, som Nina og kursusholdets deltagere gav mig. Tak for det!
                                     
                                 Charlotte, Aarhus
 
 
Kære Nina !

Tak for din igangsættende begejstring,
der sammen med det accepterende åbne rum,
gjorde, at jeg kunne udtrykke mig frit,
og virkelig nå en dybde i mig selv -
som jeg lærte af!
                                    Helle, 65 år
 
Nina Barrett | CVR: 42658006 | Åstrupvej 27, 8500 Grenaa - Denmark | Tlf.: 20359882 | ninabarrett1@gmail.com