Nina Barrett / CV
 
 
 

CV

Projektleder 2019
Kunstterapeut 2016
Dansk traditionel pottemager 2000
Keramisk grunduddannelse 1995
Dekoratør 1992
Tjener 1991
Social- og sundhedshjælper 1989
 
 
Jeg kan tilbyde jer en kreativ FINLANDSSVENSK MUMINTROLD... der er god til at skabe personlige relationer samt udvikle nye ideer. Jeg er en positiv person, som er god til at skabe stemmninger.
 
Jeg har i langt det meste af mit liv arbejdet med forskellige former for undervisning, vejledning samt støtte.
 
Jeg brænder for at "guide", støtte og motivere mennesker til at komme videre i livet.
Jeg foretrækker opgaver, der kræver at jeg er nødt til at udforske forskellige alternativer og drage fordel af nye muligheder.
Derfor var min tid som forpagter på Gjerrild vandrerhjem en mulighed for at udforske mine evner som selvstændig og selvtænkende kvinde.
 
Med min livserfaring som værkstedsleder på produktionnskolen, værkstedsassistent på beskæftigelsestilbud for voksne med nedsat funkionsevne samt som vejleder på produktionsskolen, er jeg god til at vise interesse og omsorg for andre, og tænke visionært.
Jeg mener, at vi kommer langt her i livet med loyalitet og ærlighed og at vi godt kan arbejde seriøst, uden at det er kedeligt.
 
Så hvis du er nysgerrig efter at høre min nordiske accent eller har brug for min guidning, vejledning eller gerne vil deltage på mine kreative kurser, er du meget velkommen til at ringe, skrive eller kigge forbi Åstrupvej nr 27 i Grenå
 
 
 
 
 
Nina Barrett | CVR: 42658006 | Åstrupvej 27, 8500 Grenaa - Denmark | Tlf.: 20359882 | ninabarrett1@gmail.com